LinoSlib

Renoveringsteknik til linoleumsgulve
Renovér dit linoleumsgulv - i stedet for at udskifte det!

LINOSLIB er i samarbejde med iTools og Bona, branchens første, der kan få din gamle linoleum til at fremstå som nyt. Med de kraftige patenterede PADS med diamantstruktur, kan slibemaskinen fra iTools gennemtrænge den hårde overflade i linoleumen og virkelig udjævne revner, ridser og fjerne gammel fastgroet belægning, som normal rengøring ikke kan få bugt med.

Teknikken foregår i 2 trin, hvor slibningen med et miljøvenligt rensemiddel LINO PAD POWER CLEAN er den første – som trin 2, påføres LINOPURE behandlingen fra Bona, som giver linoleumen nyt liv og glans, og som samtidig leverer en slidstærk og vedligeholdelsesfri overflade, perfekt til områder med masser af trafik. LINOPURE behandlingen er produceret med den største respekt for miljøet og brugerne.

Introduktionen af LINOSLIB behandlingen hænger
nøje sammen med den velgennemtestede LINOPURE, der har høj slidstyrke for at leve op til alle former for trafik. Med certificerede og uddannede fagfolk i denne nye renoveringsteknik, har du med garanti et nyt linoleumsgulv af det gamle.

Forbehold for trykmærker, farvepletter, rust, skader ol. som brændmærker mv. som stammer fra flere års godt brug og slid. Disse punkter kan ofte ikke fjernes.

LINOSLIB er en banebrydende ny renoveringsteknik af linoleumsgulve

LINOSLIB udføres af certificerede og uddannede professionelle fagfolk

LINOSLIB er det perfekte valg til linoleumsgulve i køkkener, kontorer, kantinen, fabriksgulve, undervisningslokaler, trappeopgange samt gangarealer, hvor der allerede er lagt linoleumsgulv

LINOSLIB giver et flot udseende hvor ekstreme krav til slidstyrke er påkrævet, fx. på skoler, offentlige institutioner eller lufthavne mv

LINOSLIB er en gennemtestet teknik fra Tyskland med absolut flotte resultater som forlænger linoleumens leverid markant.

LINOSLIB er miljørigtig af hensyn til længere levetid for indeklimaet

LINOSLIB teknikken er hurtig og effektivt og betyder kortere renoveringstid med mindre støj- og støvgener.