Slibematerialer

Slibemetode udviklet af Itools

iTOOLS udvikler og fremstiller intelligent værktøj, som hjælper håndværkeren til at gøre tingene hurtigere og på en måde, der er mere skånsom for kroppen. 

linoPAD til slibning og polering af linoleum

Forøg din indtjening: Med de revolutionerende slibe]pads til linoleum kan du tilbyde dine kunder en helt ny og indbringende renoveringsløsning!
Gammel coating, indgroet snavs, pletter, ridser, mindre sår… Med eneret for Europa er vi stolte af at kunne præsentere en løsning, som rent faktisk renoverer linoleum og ikke blot giver en grundrens.
Du tjener flere penge per time ved at renovere linoleum frem for at montere ny. Og du får en ny, prisgunstig løsning i salgsmappen, som er yderst attraktiv i disse tider, hvor pengene ligger dybt i lommerne.

 

linoPAD Power Clean

Special-rensemiddel til oprensning og afrensning af slidt og meget snavset linoleum. Opløser effektivt smuds og sæberester, og binder snavset til vandet. Giver dig optimal renseeffekt og mindsker mængden af snavs i din linoPAD.

En bemærkning om maskiner

Du bliver hurtigst færdig, hvis du benytter en satellit-sliber med 1.200 omdr/min. En single-disc maskine er glimrende – gerne med 500 omdr/min. Kører du 150 omdr/min kan det anbefales at lægge ekstra vægt på maskinen. Med en håndholdt polermaskine til kanterne kan du køre op til 1.000 omdr/min. Derfor er de så effektive
En patenteret slibecompound med diamanter påført en specialudviklet pad er hemmeligheden bag linoPAD’ens effektivitet. Du får dermed en løsning, som kombinerer smidigheden og rengøringsevnen fra syntetiske pads med den aggressive og permanente slibeevne fra diamantteknologien