Lifetime support

LinoSlib Lifetime Support

LinoSlib Lifetime Support betyder rigtig meget. LinoSlib vil gerne opbygge langvarige relationer til alle kunder. Derfor tilbydes Lifetime Support. Det er et løfte fra LinoSlib om at opretholde det perfekte resultat i hele gulvets levetid.
Med Lifetime Support kan du regne med den fulde support hele vejen, hvilket gør LinoSlib unikt. Bonas støtte rundt om i verden, er Bonas måde at dele deres erfaring og ekspertise i forhold til at opretholde en perfekt overflade i hele verden - i hele gulvets levetid

LinoSlib

LINOSLIB er en banebrydende ny renoveringsteknik af linoleumsgulve. Ældre gulve af linoleum får ofte et lidt trist og skrammet udseende, og det nye koncept er ikke blot en grundig rensning som tidligere kendt. Det er derimod en gennem ”nyt” gulv med det samme flotte udseende, som da det var nyt - og så med en ny og mat ekstrem stærk og rengøringsvenlig overflade.
Sammenlignet med en udskiftning til et nyt linoleumsgulv er denne renoveringsløsning op til 50% billigere; arbejdet tager langt mindre tid; der er mindre larm og svineri; og det færdige gulv har en stærkere og mere rengøringsvenlig overflade.